Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

''Χ'' = Πάπαλα


Bλέποντας τα "Χ" στην δεύτερη και την τρίτη ημέρα του ...ο θεός να το κάνει-Rockwave , μου φαίνεται πως μάλλον θα πρέπει να μπει ένα τεράστιο κατακόκκινο "Χ" , σ'όλο αυτό το πράγμα που χαρακτηρίζεται σαν Rock-in -Greece για να τελειώνουμε μια και καλή , μ'αυτή την θλιβερή ιστορία.
Οι Franz Ferdinand ακυρώθηκαν εξαιτίας χαμηλής προπώλησης.
Οι Ν.Ι.Ν θα μου φανεί πολύ περίεργο αν τελικά καταφέρουν κι ανέβουν μέχρι το Θέατρο Βράχων....αφού ακόμα κι αν υπάρξει μια ικανοποιητική προπώληση [κυρίως λόγω Jane's Addiction], μπορεί να πέσουν πάνω σε τίποτα έργα του Δημάρχου του Βύρωνα , που του κάβλωσε , έτσι απλά , να κόψει εκείνο το βράδυ , κάθε δυνατή πρόσβαση , προς και από τον δήμο "ΤΟΥ".
Πάλι καλά που υπάρχουν και κάτι φεστιβάλ σαν το EJECT ή το SYNCH , και ξεχαρμανιάζει λιγάκι το "περιθωριοποιημένο" ελληνικό μουσικόφιλο κοινό.
Από τότε που οι γνωστοί καρατικοδίαιτοι νονοί της νύχτας , αποφάσισαν μαζί με τους θρασύδειλους μπράβους τους , τίγκα στα στεροειδή και τις αμφεταμίνες , να μην ξαναγίνει Rockwave στην παραλιακή , γιατί ενοχλούν αυτούς που συχνάζουν στα φρικαλέα μπουρδελομάγαζά τους , το πράγμα είχε πάρει τον δρόμο του....
Εντάξει , έρχεται ο Santana .....Και τί μ'αυτό ? Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.Κι ο Τερενς Κουϊκ θα βρίσκεται εκεί....
Για τους Scorpions ούτε κουβέντα.....Αυτοί πλέον εργάζονται κανονικά με "σύμβαση αορίστου"....
Μπράβο !
Την μισώ αυτή τη χώρα....Την βαρέθηκα , κι όσο περνάνε τα χρόνια το σίγουρο είναι πως , θα βγαίνω ολοένα και λιγότερο απ'το σπίτι μου για να μην με πιάνει κατάθλιψη, θα απαντάω σε ολοένα και λιγότερα τηλεφωνήματα , για τον ίδιο λόγο , και θα κοιτάξω να μαγειρεύω λιγάκι πιο υγιείνα για να ξυπνάω πιο ανάλαφρος το πρωί .....
Τελικά τα βραστά , δεν είναι και τόσο άσχημα όσο τα είχα στο μυαλό μου....
κι η λιακάδα του Αττικού ουρανού μου φαίνεται πως τελικά είναι υπερτιμημένη ....
Ο φραπέ να πάει στα τσακίδια.....[άσε που σου σκίζει το στομάχι...]
Ζήτω το τσάϊ .....κι οι υποβρύχιοι κήποι ...σαν τον παρακάτω...
Έχεις την ησυχία σου ....ωραία μουσικούλα, τον Ringo ,και αμέτρητες...μπουμπουλήθρες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: