Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Double Dare ! Bobby Brown - Don't Be Cruel [1988]


Format : Vinyl x 2
Cause : ex -gf donation [uncoditional...]

Μετά τους New Edition , και την παταγώδη αποτυχία του πρώτου του solo l.p , με τον εγωπαθή τίτλο "King Of Stage" , ο Βobby Brown , προσγειώνεται και πάλι στο έδαφος , όπως συνήθως γίνεται μετά από μια γερή σφαλιάρα , που σε κάνει να ξανανιώσεις λιγάκι human , τρωτός , και γήινος .
Το πραγματικό δυστύχημα γι'αυτόν , ήταν πως το "Don't Be Cruel " τον απογείωσε ξανά , αλλά τόσο απότομα αυτή τη φορά , σε σημείο να χάσει κυριολεκτικά τα πάντα , αφού καριέρα και προσωπική ζωή , μετά τον απόλυτο θρίαμβο του δεύτερου προσωπικού του album , πήραν κυριολεκτικά την κάτω βόλτα , με τον πλέον άσχημο τρόπο , αγγίζοντας την απόλυτη καταστροφή....
Παρ'ότι οι φωνητικές ικανότητες του Bobby , δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο , το "My Perogative" , δεν ήθελε και πολύ για να γίνει [και δικαίως , γιατί είναι ΚΟΜΑΤΑΡΑ ! ! !] ύμνος !
Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο , πως η ιδιοσυγκρασία μερικών ανθρώπων , και δη καλλιτεχνών , αντιδρά εντελώς αυτοκαταστροφικά στην αποδοχή της τεράστιας επιτυχίας και της καθολικής αναγνώρισης .
Δεν το σηκώνει ο οργανισμός τους .....
Κι ο Bobby , ήταν ένας απ'αυτούς ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: