Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Double Dare ! Vanilla Ice - To The Extreme [1990]



Format : Vinyl x 2
Cause : ex-gf donation ....[unconditional]

Παρ'όλο που πρόκειται για μια εποχή , που δεν πέρναγα καθόλου καλά , και παρά το γεγονός πως έχω να παίξω τον συγκεκριμένο δίσκο στο πικ-απ μου , από τότε , δεν μου πάει ν'αρχίζω τώρα να σταυρώνω ή ν'αφορίζω τον Vanilla Ice , όπως έχουν κάνει στο παρελθόν ,πολλοί δισκοκριτικοί του κώλου , δίχως πραγματικό λόγο και αιτία .
Στο φινάλε , ο τύπος πήρε ένα τραγουδάκι των Queen , και το χρησιμοποίησε αξιοπρεπέστατα , και εξυπνότατα , χωρίς να προσβάλει κανέναν , ή να γελοιοποιήσει κάτι .
Μια χαρά δισκάκι ήταν το "To The Extreme" για την εποχή του , κι αν μπορώ να καταλογήσω κάτι στον μοσχαναθρεμμένο λευκό ράπερ , που ήταν και ο δεύτερος στη σειρά , μη έγχρωμος του είδους , [πρώτοι ήταν οι Beastie Boys] που έκανε επιτυχία στην Αμερική , είναι μόνο η υπερβολή , στο ουσιαστικά ανύπαρκτο gangsta υπόβαθρό του , που προσπάθησε να περάσει σαν βασικό συστατικό του macho προφίλ του .
Ένα λευκό φλωράκι του κερατά ήταν κατά βάθος .
Βουτυρόπαιδο με φράτζα , και πιστοποιητικό κοινωνικής ακινδυνότητας , με τη βούλα !
Aλλά από το 1990 μέχρι και σήμερα , μπορώ να σκεφτώ πολλές μεγαλύτερες "μουσικές φούσκες" ,ασύγκριτα πιο δήθεν και απείρως γελοιωδέστερες , απ'την περίπτωση Vanilla .
Άσε που το συγκεκριμένο άσμα , ήταν και Νο 1 σουξέ , σ'όλα τα υπό κατάληψη Γυμνάσια , "τω καιρώ εκείνο" ....[γεράσαμε Γιώργοοοοο ! ! ! ! ]
Αμαρτία εξομολογουμένη , ουκ έστιν αμαρτία ....
Έτσι δε λένε οι φίλοι μας , που παλαιότερα αποτελούσαν gourmet λιχουδιά , για τα λιοντάρια ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: