Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Song Of the Week : Marina & The Diamonds - Are You satisfied ?



M'αρέσει η Marina Diamandis .
Το κατάλαβα απ'την πρώτη φορά που άκουσα το "Seventeen" σ'ένα απ'τα εξαιρετικά cd , του "The Word".
Μ'αρέσει ο τρόπος που λέει , αυτά που η ίδια γράφει , και πάνω απ'όλα , εκτιμώ ιδιαίτερα το ύφος και το στυλάκι , μιας νεοφερμένης , σε μια παραπαίουσα μουσική βιομηχανία , που εν τέλει , χρειάζεται απεγνωσμένα , κάποια καβλωμένα 25άχρονα , σαν τη Marina , που το μόνο που θέλουν , είναι να κάνουν το κέφι τους .
Η ελληνικής καταγωγής singer/songwriter , δεν έχει την εκνευριστική πόζα της Florence , και διαθέτει αυτό που ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσει η Moniκa , επειδή ακριβώς , δεν μεγάλωσε στην Ελλάδα !
Το πρώτο της album , με τίτλο "The Family Jewels" , είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές , και το βασικότερο όλων , είναι ότι διαθέτει ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ !
Όταν η αυτοπεποίθηση και το τσαγανό , συναντούν την ειλικρίνεια και τις αγνές προθέσεις , γλυκαίνουν κάθε πιθανό φαλτσέτο μιας "average life" , το χάπι γίνεται καραμέλα , και το ατσούμπαλο φαντάζει σαν την πιο γλυκιά και τσαχπίνικη χαριτωμενιά .....
Την ώρα που η Ελλάδα , εξακολουθεί με τρομακτική συνέπεια να ΓΑΜΑΕΙ συστηματικά τα παιδιά της , ζω για την στιγμή που η Αngela Merkel , θα βγάλει επιτέλους το τεράστιο strap-on της , και θα κάνει πράξη , τις εντέχνως διατυπωμένες , απειλές της !
Αμήν και πότε ? ! ? ! ! !

2 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Κι εμένα μου αρέσει η Μαρίνα αλλά από πόζα δε πάει πίσω κι αυτή, όλο με τα βυζάκια όξω είναι.

Depecher είπε...

@Stratos : Σύμφωνοι....αλλά η άλλη [βλέπε Florence ] μου δίνει την εντύπωση πως υπερβάλλει ...."Την έχει δει" πολύ καλλιτεχνάρα , και στην ουσία το μόνο που ξέρει , είναι να γκαρίζει σαν τρελή ,και να παίρνει ένα υφάκι χιλίων καρδιναλίων , που μου κάνει τα νεύρα τσατάλια .
Μπρρρ.....
Χίλιες φορές τα βυζάκια "όξω" my friend ! !