Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Hi-Gloss- You'll Never KnowH αλήθεια και η ειλικρίνεια , ήταν και θα παραμείνουν δύο έννοιες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους κι αυτό δεν αλλάζει.
Το πιο συγκλονιστικό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ή να εμπνεύσει ένας άνθρωπος , φυσικά και δεν είναι η αγάπη , ο έρωτας ή κάποια συνώνυμα τους , που συνήθως χρησιμοποιούνται μέσα στην φοβική αστική μιζέρια που έχουμε αναγάγει σε alter ego της λανθάνουσας παραγματικότητας που αντιλαμβανόμαστε.
Το πιο δυνατό  συναίσθημα που μπορεί να βιώσει ένα ανθρώπινο ον , είναι αυτό της  εμπιστοσύνης .
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί σε δυσκολία κατάκτησης , ή σε ευκολία αναίρεσης με την αιώνια πίστη που συνοδεύει αυτό το "ένστικτο", που ουσιαστικά δεν είναι τίποτ'άλλο , από μια αλγεβρική σύνοψη παραστάσεων .(τελικά τα μαθηματικά , δεν είναι η πιο κυνική επιστήμη στον κόσμο...)
Μία κατά βάση ζωώδης , αλλά εκλογικευμένη απόληξη συμπερασμάτων, μοναδική για τον καθένα.
Ένας απολογισμός από μνήμες , γινόμενα , αθροίσματα και αφαιρέσεις που τελικά καταλήγουν ύστερα από συνεχόμενες επαληθεύσεις , στον ίδιο παρανομαστή.
Η εμπιστοσύνη είναι τεράστιο feeling.
Σπάνιο , μοναδικό , που μόνο κερδίζεται και δεν χάνεται ποτέ, συνδυάζοντας την ψυχρή λογική , το κρύο αίμα και τον απόλυτο παρορμητισμό.
Καλό ξεχειμώνιασμα .....(και τα μυαλά στις λίστες με τα καλύτερα του 2013...)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: