Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Έφυγε ο Γιώργος Τζιώτζιος
Ο Γιώργος Τζιώτζιος, δεν ήταν απλώς ένας κριτικός κινηματογράφου.
Ήταν η ψυχή του "ΣΙΝΕΜΑ", ο ουσιαστικός θεμελιωτής του θεσμού "Νύχτες Πρεμιέρας",διευθυντής της εταιρίας διανομής "Προοπτική", και ο αιώνιος "απέναντι" ΣΙΝ-ένοχος της σχολής Π.Τιμογιαννάκη, κάτι για το οποίο θα τον ευγνωμονώ για πάντα !
Μια ζωή κόντρα, σε όλα !
Θεσσαλονικιός, Ολυμπιακός,(Ναι! είναι αλήθεια !) δεν ντράπηκε ποτέ του,να ομολογήσει την συμπάθειά του στον καλό αμερικάνικο κινηματογράφο,(και δεν εννοούμε μόνο, τον Πολίτη Κέιν...)όπως η πλειοψηφεία των κουλτουριάρηδων συναδέλφων του, που όποτε έβρισκαν ελεύθερο χρόνο απ'τις υποχρεώσεις τους ως γραμματείς και έφοροι της ΚΝΕ, πετάγονταν και καμιά βόλτα μέχρι το ΑΣΤΥ να δουν αν κουνιούνται οι βάρκες,προς τα που γέρνουν οι....πελαργοί,πόσο πηδάνε τα καγκουρώ, και τί χρώμα κιμονό προτιμούν οι γκέισες μετά την εμμηνόπαυση.
Γενικά ο Γιώργος, ποτέ δεν φοβήθηκε να πει αυτό που πιστεύει, ή να εκφράσει ελεύθερα το γούστο του, ακόμα κι αν αυτό ερχόταν αντιμέτωπο με πολλά....μα πάρα πολλά όσκαρ!
Μεγάλη υπόθεση για έναν κριτικό, είτε πρόκειται για σινεμά, είτε για μουσική, να λέει αυτό που πραγματικά νιώθει, και πιστέψτε με, είναι αρκετά σπάνιο....
Σχεδόν δυσεύρετο . Από πάντα, κι όχι μόνο στις μέρες μας.
Η κατευθυνόμενη κριτική είναι σιχαμένη, κι η δειλία στην κριτική είναι εντελώς pathetic !
RESPECT GEORGE !
Για τους υπόλοιπους, υπάρχει πάντα ο .....Δανίκας, o Tιμογιαννάκης και άλλοι gourmet κριτικοί που δεν θέλω ούτε να τους διαβάζω, ούτε να τους ακούω.
Δεν με αφορά, ούτε ο τρόπος που γράφουν, ούτε ο τρόπος που προσπαθούν να πουλήσουν.
Γιατί κυρίως για πωλητές πρόκειται.
Το άθλιο αυτό blog, αφιερώνει ολόψυχα, το "ALL THAT JAZZ" στον Γ.Τζιώτζιο.
Αυτός, μόνο πωλητής δεν ήταν!
Πραγματικά λυπήθηκα πολύ, όταν το έμαθα.
Βye bye your life....goodbye .

2 σχόλια:

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡ είπε...

DEAR BESTMAN,

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΜΩΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..... ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 100% ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ.
ΣΤΟ ΔΕ ΓΥΝΗ ΚΤΛ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΧΑΧΑ ΕΝΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΟΒΟΛΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΟ ΒΕΒΑΙΑ.

laixuehui είπε...

wholesale nfl jerseys