Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Twisted Tenderness + Visconti

Σήμερα είχα όρεξη να παίξω το "Twisted Tenderness" από ELECTRONIC , αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα στο YOUTUBE....
Παρ'όλα αυτά , επειδή χθες ο Θείος Γ. είχε αφιέρωμα στον Tony Visconti , και μεταξύ άλλων έπαιξε και το "Will You " , της Hazel O' Connor , ένα τραγούδι που δημιουργεί με τον δικό του τρόπο , το τρυφερό -"Twisted" συναίσθημα του τραγουδιού των Marr/Sumner , απ'την ανάποδη όμως....
Τεράστιος ο Visconti ....

4 σχόλια:

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡ είπε...

Bruder,

Το 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί

στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

Υπογράψτε εδω: http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου..

Producer είπε...

Η μικρή μαύρη αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας το σχόλιο του συνεπικουρούντα το μπλογκ φαντάστηκα τον ανώμαλο άντρα να τον έχει δεμένο σε μια κολώνα και να τον τυραννάει με αντίστοιχο τρόπο χαλώντας του το κούρεμα και βάζοντας το χάχα να του αναλύει γιατί ο βάζελος δεν πήρε και φέτος πρωτάθλημα. Μου ακούγεται ακόμα πιο τραγικό και σαφέστατα θα μάζευε περισσότερες υπογραφές . Καλλιτέχνης , δε, είναί μόνο ο Φώντας. Καό Πάκα.

Depecher είπε...

@προβοκάτορ:Τί ιστορία πόνου και φρίκης είναι αυτή αγορίνα μου ??? Που
στο διάβολο πήγες και την ξετρύπωσες ???
@producer:Καό Πάκα ?????? Το εξηγείς
λιγάκι ....αυτό ?? Ξενοφών Αργύρης RULLEZ !!! Μεγάλη μορφή ....και βαρυκόκαλος ...ο μπαγάσας ....

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡ είπε...

Bruder,

ο παλιός συμμαθητής μας Πετράς είναι η πηγή ενημέρωσης.
Αναρωτιόμουν πόσες μέρες πρέπει να μείνει η dasty ατάιστη άραγες???