Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Kι ένα στα γρήγορα....


Πού να το φανταζόταν ο Νεοϋρκέζος συγγραφέας Thomas Pynchon , όταν έγραφε την μεταμοντέρνα νουβέλα του , με τίτλο "Gravity's Rainbow" , ότι μετά από 35 περίπου χρόνια , οι Klaxons, θα έχουν στο album τους "Myths of the near future " ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο....εμπνευσμένο φυσικά από το βιβλίο....Το συγκεκριμένο τραγούδι εμένα δεν μου λέει και πολλά .....
Το "Gravity's Angel " όμως , από το album της Laurie Anderson "Mr.Heartbreak" [1984] στο οποίο φωνητικά κάνει ο Peter Gabriel , είναι από τα πάρα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια , και σίγουρα το καλύτερό μου από την τρελο-αμερικάνα με το βιολί ! ! ! !
Τραγούδι ζωής και θανάτου για τον Depecher , επίσης εμπνευσμένο από τον τίτλο του βιβλίου του Pynchon , με την Αnderson στα πιο pop της , τους στίχους ακαταλαβίστικους όπως πάντα , και την τάξη να επικρατεί στην γενική αταξία ....Κάπου στο βάθος δε , νομίζεις ότι οι M.Gore και Α.Wilder παίζουν με τα κονσερβοκούτια τους , αλλά φυσικά δεν τίθεται τέτοιο θέμα .....Καλό Σ.Κ....

2 σχόλια:

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡ είπε...

Bruder,
άλλο ένα Σαββατοαπόγευμα πέρασε στον αγαπημένο μου hONDO πήρα 3 cd's (ιστορική στιγμή) απλά τα παραθέτω (LEONA LEWIS SPIRIT,AMY WINEHOUSE BACK TO BLACK και DUFFY ROCKFERY χαχαχα) δεν τολμώ να στα προτείνω δεν έχει νόημα έτσι και αλλιώς μπροστά στο τεράστιο ταλέντο σου.
Αλλά πήρα και σου προτείνω να πάρεις γιατί όπως είναι γνωστό είσαι φάν της ολικής αποτρίχωσης: veet for men αποτριχωτική κρέμα gel δεν συνιστάτεται η χρήση στη περιοχή των όρχεων αλλά αδερφέ αξίζει το κόπο να πάρεις ένα μικρό ρίσκο για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Περιμένω με αγωνία την δημοσιέυση φώτο με πρίν και μετά τη χρήση να σε χαρεί και το πρωκτολάγνο κοινό σου

Depecher είπε...

@Προβοκατορ:Αγαπητέ αρχισυντάκτη , και dearest friend , με μεγάλη αγάπη και εντελώς καλοπροαίρετα [όπως πάντα], σου απαντώ τα εξής:
1.Δεν πρέπει να ψωνίζεις cd με την ίδια λογική που ψωνίζεις "φούρνους" για το νέο σου[σας] επιχειρηματικό εγχείρημα.Θα αποτύχεις , και το πρόσφατο παράδειγμα του reckless μηχανικού που προσέλαβες , τα λέει όλα !
2.Για την Amy Winehouse έχεις αργήσει 2 περίπου χρόνια , ενώ η Duffy και L.Lewis απλά επιβεβαιώνουν την ευκαιριακή και εντελώς επιπόλαιη σχέση που έχεις με την μουσική ...
3.Εκτός απ'τον Ηondo , υπάρχει κι ο Σκλαβενίτης ....Μπορείς να βρεις κι εκεί cd του προχωρημένου γούστου σου ,[κάποιο best της Δόμνας Σαμίου..] και ταυτόχρονα να σου κόψουν και κάνα κιλό σαλάμι αέρος .....χαχαχχαχαχαα !!!!
4.Όσον αφορά το gel , πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο , αλλά μιας και το προτείνεις , θα το δοκιμάσω σίγουρα !!!Αν κάνει δουλειά σε σένα ,[το δάσος με τα πουρνάρια !!] εγώ θα χρειαστεί μάλλον να το αραιώσω με νερό , για να μην πάθω και κανένα έγκαυμα....
5.Το μαγαζί με τα κέικ πότε ΄θ'ανοίξει επιτέλους ????