Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Piangi con me -The Rokes

Για όσους δεν γνωρίζουν την "Ιταλικήν " διάλεκτον , "Piangi con me " ,σημαίνει "κλάψε μαζί μου " ....
Η ΘΡΥΛΑΡΑ , το ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ αυτής της γ...... χώρας , μας έκανε και νιώσαμε ....κάτι...τελοσπάντων χθες το βράδυ που περιγράφεται λεπτομερέστατα μ'αυτό το μελό late 60's τραγουδάκι των Rokes..[σαν να λέμε τώρα ...τους Ιταλούς Idols...με ολίγη από Charms και Olympians...για να καταλάβουν και οι μη γνωρίζοντες το Ιταλικό Pop status της δεκαετίας του '60]...
Δεκάρα δεν δίνω αν ο ΘΡΥΛΟΣ τελικά δεν προκριθεί.....Δεν με νοιάζει ρε παιδί μου .....ύστερα απ'το χτεσινό....
Κι όπως θα έλεγε κι ο δηλωμένος γαύρος Δ.Χαριτόπουλος , "τί να κλάσει τώρα η Fontana di trevi μπροστά στην Filonos street.."
Θεά η Σοφία Λώρεν , αλλά η Δέσπω Διαμαντίδου σου μιλάει[...και μου έχει όντως ΜΙΛΗΣΕΙ κάποτε ...] και μένεις παγοκολώνα !!!!
Εξαιρετικός ο Nino Rota ,αλλά μόνο όταν ακούς την ξεκούρδιστη "Λατέρνα της οδού Φρύνης "και το πιανάκι του Ξαρχάκου στα "Red Laterns" [...για όσους δεν γνωρίζουν την "Αγγλικήν" ...."Κοκκινα Φανάρια"] σε πιάνει μια γλυκιά ανατριχίλλα !!!
Παικταράς ο Dino Menegin [..κι έχει σηκώσει κι Ευρωπαϊκή κούπα ..], αλλά ΜΠΟΥΤΙΑ σαν του Στηβ [...aka ..Giatzoglou...ex-coach of Roy Tarpley and ex-husband of Katerina ...aka "the best cock-sucker in town..] δεν θα ξαναπατήσουν τα Ευρωπαϊκά παρκέ !!!
Καλός και άγιος[αν και βουδιστής..] ο Dino "keep walking " Badgio , αλλά το REXONA στις τριχωτές μέχρι αηδίας [...αν δεν πιστεύετε ...απλά κοιτάξτε τον στην φώτο δίπλα στον "άτριχο" Λάγιος....] μασχάλες του ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ , μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!!!
"Προβοκάτορα"[για όσους δεν γνωρίζουν ο "Προβοκάτορας" είναι ο αρχισυντάκτης αυτού του Blog...] είσαι συγκινητικός .....[ειδικά όταν μπαίνεις σε δισκάδικα στο Birmingham...και ψάχνεις ψύλλους στ'άχυρα....THANKS ANYWAY!!!!]
Αυτό το Post σου αφιερώνεται......μαζ'ι με το "True Faith " των New Order ....

2 σχόλια:

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡ είπε...

Αδερφέ,
το ρού είναι κάτι που είτε το αισθάνεσαι είτε δεν πέρνεις πρέφα τι σου γίνεται.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω,αυτό πονάει αυτούς που δε το αντέχουν.
Πάμε για μεγάλα θεάματα,σε βλέπω να γίνεσαι αλκοολικός μέχρι την άνοιξη.
Σου έταξα όμως Royal Salute Chivas.
Προς το παρόν χαίρομαι να ακούω και βλέπω ανθρώπους να ρωτάνε πως ο Θρύλος θα περάσει στο ουέφα.
Είναι αυτοί που θα βαράνε εγκεφαλικά σε λίγο.

Depecher είπε...

RUE !!!RUE !!!!Γουστάρω το RUE!!!!