Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Song Of the week : The Knack - Maybe Tonight [1979]





To "Maybe Tonight" , βρίσκεται κυριολεκτικά "θαμμένο" , ως πέμπτο τραγούδι , στο l.p του "My Sharona" ....ουπς...λάθος ! Στο "Get The Knack" του 1979 ήθελα να πω...

Οι Knack , λοιπόν , που αν κάποιος ποτέ ρωτήσει τί σημαίνει η έκφραση "one hit wonder" , είναι απ'τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που μπορείτε να αναφέρετε , προκειμένου να τον βάλετε αμέσως στο νόημα , ΔΕΝ ήταν μόνο το "My Sharona".

Aπλά , ήταν τόσο μεγάλο το "καπέλωμα" που έφαγαν απ'το συγκεκριμένο τραγούδι , που αμφιβάλω αν και οι ίδιοι , είχαν φανταστεί ποτέ , πόσο πιο tricky μπορεί ν'αποδειχτεί , η διαχείριση του απόλυτου παρθενικού θριάμβου , απ'τον αυτονόητο τρόπο που μανατζάρει κανείς , μια πανηγυρική αποτυχία !

To new wave κουαρτέτο απ'το L.A , όχι μόνο δεν ήταν προετοιμασμένο να πάρει την θέση των "σκαθαριών" , όπως πολλοί βιάστηκαν να προβλέψουν μετά το ντεμπούτο τους , αλλά διαλύθηκε 2 μόλις χρόνια αργότερα , λίγο μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους album , με τίτλο "Round Trip" , μένοντας για πάντα στην ιστορία , ως το group του "My Sharona".
Κάτι σαν τους "Chicago Bulls του Μ.Jordan" ας πούμε......
Σήμερα νιώθω σαν mythbuster , κι η απόδειξη , παίζει πιο κάτω.....

2 σχόλια:

Producer είπε...

kATARXAS WRAIO SXOLIO FILARAKI.... 2o. tHA PAME DYLAN ....EINAI 45E PO U ME ROTISES...?

Depecher είπε...

@producer: χλωμό για Dylan.Το σκέφτομαι για Grace Jones....